Coaching
nmg-triangle-marketingagency-1
Organisatiebrede begeleiding op maat.

Wij kijken met een objectieve en kritische blik naar jouw onderneming. We nemen je stevig bij de hand en pakken de structurele issues aan waar jouw organisatie tegenaan loopt. Met een brede achtergrond en jarenlange ervaring in het begeleiden van ondernemers gaan we samen op zoek naar sterke langetermijnprocedures en organisatieveranderende initiatieven.

We plannen op regelmatige basis sparringmomenten en werksessies in met één doel voor ogen: jouw onderneming op alle vlakken naar the next level tillen. Van marketing, personeelsbeleid en employer branding tot sales en interne processen... wij hebben voor elke uitdaging de geknipte coach in huis.

De perfecte customer journey.

Heb jij voldoende inzicht in hoe klanten jouw merk, product of dienst beleven? Welke contactmomenten en processen gaan vooraf aan een aankoop? En ken jij je doelgroep wel zo goed als je denkt?

Tijdens een intensieve workshop brengen we samen de volledige klantenreis van jouw doelgroep in kaart. We ontwikkelen doelgerichte content en communicatiemiddelen, optimaliseren interne procedures en brengen het proces van eerste contact tot aankoop en vervolgens ambassadeurschap tot leven.

“Als duidelijk wordt dat je je doel niet bereikt, verander dan je aanpak - niet je doel.”
Spraakmakende
merkactivatie.

Hoe introduceer je een nieuw logo, nieuwe huisstijl of zelfs naamsverandering? Hoe informeer je je klanten en doelgroep? Maar ook: hoe neem je medewerkers mee in deze ingrijpende verandering?

Wij ontwikkelen een concreet stappenplan voor de interne en publieke bekendmaking van je nieuwe merkidentiteit en formuleren creatieve concepten om van jouw rebranding een échte mijlpaal te maken. Samen zorgen we ervoor dat jouw nieuwe merkidentiteit the talk of the town wordt.

nmg-lines-medium-marketing
Een ongeëvenaard
employer brand.

The war for talent is on. In een steeds kritischer sollicitatielandschap is het aan jou als werkgever om kandidaten voor je te winnen. En ook bestaande medewerkers blijvend aan je organisatie binden vraagt om een doordacht beleid en overtuigende argumenten.

Wij formuleren adviezen waarmee jij je zwakke positie als werkgever ombuigt naar een situatie waarin je niet langer afhankelijk bent van de volatiliteit van je team. We definiëren een waterdicht wervingsbeleid en gaan op zoek naar manieren om medewerkers om te vormen tot ambassadeurs voor je onderneming.

nmg-triangle-marketingagency-2
Let’s get to business!

Klaar om jouw groeiverhaal in een flinke stroomversnelling te brengen? Onze adviseurs luisteren graag naar je vragen en noden en matchen jou met de geknipte coach.

Let's talk>
nmg-triangle-marketingagency-3
“Als je graag vooruit wil, moet je wel een stap durven zetten.”