Ruimte voor
talent
Talent komt in alle maten en vormen, met één gemeenschappelijke noemer: mensen. Zonder gemotiveerd team, geen talent in huis. Indrukwekkende verhalen komen tot stand wanneer al dat talent zich kan ontplooien in een aangename habitat. Een plek met ruimte voor initiatief & ownership, waar iedereen zich goed in zijn vel voelt en gestimuleerd wordt het beste uit zichzelf te halen.
Passion
meets
balance
Skills kan je leren, passie is aangeboren. Enthousiasme en gedrevenheid zijn dan ook must have eigenschappen om deel uit te maken van ons team. We zetten ons ten volle in voor wat we goed én graag doen, maar hebben oog voor een gezonde work-life balance. We werken onze mensen niet kapot, maar zetten volop in op het aan boord houden van talent. Zodat wij én jij er ook morgen de vruchten van kunnen plukken.
“Taking time
to live life
will inspire
your work.“
Marketing vraagt flexibiliteit
Niet krampachtig vasthouden aan een uitgestippeld plan, maar met een vergrootglas de resultaten analyseren en op basis daarvan bijsturen. Ons team gaat steeds voor de beste aanpak, maar is niet te beroerd om te bekijken waar het nóg beter kan. Zo krijgen onze klanten de flexibiliteit die ze verdienen én die nodig is om hun marketingstrategie optimaal te laten renderen.
Open oren en open mind
We zijn experts in onze job, maar denken als een eeuwige leerling. Feedback is de beste manier om bij te leren. Wat niet werkt zoals het hoort, veranderen we graag. We zijn een cruciaal verlengstuk van de organisaties van onze klanten, een deel van het geheel. Eerlijk, open en direct. Zo werken we bij nmg, en zo houden we van onze klanten.
Rock klassiekers, 90’s hits, dansbare R&B schrijven of de laatste nieuwe oorwurm? Voor de sfeer of net voor de concentratie, het team kiest, wij draaien! Iedereen kiest zijn favoriete deuntjes en voegt deze toe aan onze nmg playlist. Work hard, play hard!
Onze experts