Onze knowhow,
jouw succesverhaal.
Go-to-market strategie
We bundelen onze gevarieerde expertise om een gedetailleerd plan van aanpak op stellen met als einddoel een organisatiebrede go-to-marketstrategie. Een klare kijk op het DNA van je bedrijf, de doelgroep waar je voor zou moeten werken, en een complete battle strategy om de markt te claimen.
Omnichannel
Offline of online? Schrap de ‘of’ en schrijf ‘en’. Jouw verhaal moet indruk maken, over de ganse lijn en ongeacht de drager. Print, digital, inbound, salestools of het concept voor je kantoor of showroom, het zijn allemaal stemmen van je merk. Wij zorgen ervoor dat ze mooi samenzingen in koor. Je bedrijf heeft maar één resultaat, en je merk heeft één verhaal.
Digital
Het digitale wordt steeds meer de backbone van hedendaagse marketingstrategieën. Wij zijn geworteld in het digitale, maar denken omnichannel. Wij halen alles uit digitale communicatie, maar het digitale plaatje moet ook het volledige verhaal versterken. Digitale campagnes, leadgenererende websites, scoren in zoekmachines en conversies optimaliseren? Doen we!
Storytelling
Jezelf onderscheiden van alle anderen doe je met een uniek verhaal dat sterk wordt gebracht in zowel tekst, beeld als video. Wij zijn experts in het creëren van een uniek merkverhaal dat zowel de unieke als emotionele karakteristieken van je merk maximaal laat renderen.
Social
Marketing vandaag en morgen is social. In welke sector je ook actief bent: mensen en emoties, daar draait het om. Ten volle inzetten op engagement en het verkopen van relaties in plaats van producten of diensten, dát is de kern van elke succesvolle organisatie. Ons in-house team van content experts, sociale media specialisten en creatives is graag de matchmaker van die relaties. Met onder meer een uitgekiende strategie voor social media of marketing automation versterken we de relatie tussen jouw klanten en je merk.
Deskundige begeleiding is cruciaal bij het bouwen van een sterk bedrijf, en sterke bedrijven maken een vooruitstrevende economie. De strategische adviezen van nmg komen daarom ook in aanmerking voor subsidiëring via de KMO-portefeuille. Zo bespaar je tot wel 40% op deze diensten.