Strategie
nmg-triangle-marketingagency-1
Jouw succesverhaal,
onze know-how.

Als strategische partner hebben wij één doel voor ogen: jouw merk maximaal laten verbinden met je ideale doelgroep.

Hoe we dat doen? Dat varieert. Wij werken immers op maat en kijken met een open mind naar jouw ambities. Van daaruit schrijven we een uniek en gericht verhaal voor je uit. Geen voorgekauwde strategieën en marketingpakketten dus, maar een unieke aanpak die op het lijf van jouw onderneming is geschreven.

Een transformerende Next-Level Strategy.

Tijdens een intensief onderzoek bepalen onze strategen het traject om van jouw bedrijf een indrukwekkend merk te maken. We gaan na hoe sterk jouw bedrijf vandaag staat en definiëren de veranderingen, inspanningen en tools die nodig zijn om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen.

Hierbij gaan we verder dan alleen marketing. We formuleren immers niet enkel adviezen om je merk en communicatie een flinke duw in de rug te geven, maar kijken ook kritisch naar de fundamenten van je organisatie, het DNA van je bedrijf en de totale werking van je onderneming.

“Marketing gaat al lang niet meer over wat je verkoopt, maar over de unieke verhalen die je vertelt.”
Een wervende
Employer Brand Strategy.

De war for talent woedde nog nooit zo hevig. Goede medewerkers vinden, aanwerven en succesvol aan je binden, is een veelvoorkomende uitdaging voor heel wat ondernemingen. Wij ontwikkelen een waterdichte strategie waarmee jouw bedrijf zich transformeert tot een sterk werkgeversmerk en een magneet wordt voor talent. We brengen je bedrijfscultuur in kaart, onderzoeken je huidige wervingsinspanningen en formuleren een concreet plan van aanpak voor succesvolle recrutering en ultieme employee happiness.

nmg-lines-medium-marketing
Een indrukwekkende
campagnestrategie.

Een beetje social media hier, wat nieuwsbrieven daar, een advertentie ginder... Wie met losse flarden schiet, mist waarschijnlijk zijn doel. Met een campagnestrategie trekken we de marketinginspanningen voor je merk verder open en leggen we de basis voor een geïntegreerd marketingverhaal.

We bepalen overkoepelende campagneconcepten over de verschillende communicatiekanalen heen. Hierbij werken we een praktisch plan van aanpak uit waarmee jij zowel online als offline een sterk en eenduidig verhaal brengt.

KMO-portefeuille.

Deskundige begeleiding is cruciaal bij het bouwen van een sterk bedrijf, en sterke bedrijven maken een vooruitstrevende economie. De strategische adviezen van nmg komen daarom ook in aanmerking voor subsidiëring via de KMO-portefeuille. Zo bespaar je tot wel 30% op deze diensten.

nmg-triangle-marketingagency-2
Last van strategische FOMO?
We got your back!

We verwachten uiteraard niet dat jij zelf aangeeft welke strategie je nodig hebt. Tijdens een open babbel ontdekken we samen waar jouw ambities liggen en wat nodig is om deze waar te maken. We zijn hierbij niet vies van een beetje tough love. Zijn je prioriteiten fout, liggen je ambities te laag of te hoog, of zijn je verwachtingen onrealistisch? Onze adviseurs nemen je stevig bij de hand en leggen samen met jou de weg naar succes bloot.

Let's talk>
nmg-triangle-marketingagency-3
“Strategie legt de brug tussen dromen en resultaten.”