Consultancy

Er zijn veel marketingbureaus maar nmg beseft dat marketing slechts een schakel is in een groter geheel. Daarom hebben we als full service partner doorheen de jaren een brede waaier aan expertise gebundeld. Een consistent verhaal vertellen in alle lagen van de organisatie en eenzelfde strategie volgen over de ganse lijn is cruciaal. Anders blijft succes en resultaat onbereikbaar.

Jouw bedrijf naar een hoger marktsegment tillen en bouwen aan betere bedrijfsresultaten op lange termijn? Wij zorgen dat je klaar bent voor de toekomst.

Digitale expertise

Een applicatie, website of online platform in de markt zetten? Een succesvolle digitale strategie uitrollen of meer succes oogsten via sociale media? Nmg heeft een unieke expertise in digital. We schrijven lastenboeken en strategische analyses op maat van de digitale ambities van onze klanten. We zijn hun sparringpartner en de coach van hun traject. We helpen voordenken en schakelen risico’s uit.

next level strategy

We bundelen onze gevarieerde expertise om een gedetailleerd plan van aanpak op te stellen met als einddoel een organisatiebrede next level strategy. Een klare kijk op het DNA van je bedrijf, de doelgroep waar je voor zou moeten werken, en een complete battle strategy om de markt te claimen.

Sales strategie

Marketing is waardeloos als je de leads niet kan converteren naar klanten. Een optimale sales strategie die waardegedreven inspeelt op de behoefte van je prospecten en je resultaat verhoogt, is de motor van elke organisatie. Nmg optimaliseert jouw sales strategie en coacht je salesteam.

Ondernemingsadvies

Om met een sterk en consistent verhaal naar buiten te komen, moet jij als ondernemer een duidelijke visie hebben en deze implementeren in je bedrijf. Doorheen de jaren werkte nmg al met honderden ondernemers als klankbord en groeimotor. Onze business experts zorgen voor een Fast Forward voor jouw bedrijf.

Cultuur

Een succesvol bedrijf is een magneet voor sweetspot klanten én potentiële medewerkers. Om talent aan te trekken (én te houden) moet je bedrijf over een duidelijke visie en een waardegedreven bedrijfscultuur beschikken. Zo zorg je voor het verschil tussen “een bedrijf” en “hét bedrijf”. Wij brengen jouw unieke DNA in kaart en helpen je met de implementatie van je brand culture.

nmg-lines-medium-consultancy