Indruk maken? +32 (0) 16 84 50 70Bel of stuur een e-mail
Marketing Agency
BEKIJK DE VIDEO >
nmg-triangle-marketingagency-1
Onze knowhow,
jouw succesverhaal

Nmg bouwt relaties, met één doel voor ogen: onze klanten maximaal laten verbinden met hun ideale klantengroep.

Hoe we dat doen? Dat varieert. Wij werken immers op maat en kijken met een open mind naar het verhaal van onze klant en schrijven van daaruit verder. Bij ons geen voorgekauwde verhaallijnen, maar op het lijf geschreven plottwists.

Van wit blad tot ‘happily ever after’

We werken op project- of jaarbasis, maar willen graag meer zijn dan een éénmalige flirt. Wij denken op lange termijn en verwachten hetzelfde van onze klanten. We voelen ons in onze nopjes als full service partner, waarbij we de slagkracht hebben om echt een verhaal te schrijven met onze klant. Niet alleen omdat wij graag succesverhalen schrijven, maar omdat deze aanpak werkt.

“Het niveau van vertrouwen dat je geeft staat gelijk aan het niveau van resultaat dat je krijgt.”
Andy Coomans, Founder
Omnichannel

Offline of online? Schrap de ‘of’ en schrijf ‘en’. Jouw verhaal moet indruk maken, over de ganse lijn en ongeacht de drager. Print, digital, inbound, salestools of het concept voor je kantoor of showroom, het zijn allemaal stemmen van je merk. Wij zorgen ervoor dat ze mooi samenzingen in koor. Je bedrijf heeft maar één resultaat, en je merk heeft één verhaal.

Digital

Het digitale wordt steeds meer de backbone van hedendaagse marketingstrategieën. Wij zijn geworteld in het digitale, maar denken omnichannel. Wij halen alles uit digitale communicatie, maar het digitale plaatje moet ook het volledige verhaal versterken. Digitale campagnes, leadgenererende websites, scoren in zoekmachines en conversies optimaliseren? Doen we!

nmg-lines-medium-marketing
Storytelling

Jezelf onderscheiden van alle anderen doe je met een uniek verhaal dat sterk wordt gebracht in zowel tekst, beeld als video. Wij zijn experts in het creëren van een uniek merkverhaal dat zowel de unieke als emotionele karakteristieken van je merk maximaal laat renderen.

KMO-portefeuille

Deskundige begeleiding is cruciaal bij het bouwen van een sterk bedrijf, en sterke bedrijven maken een vooruitstrevende economie. De strategische adviezen van nmg komen daarom ook in aanmerking voor subsidiëring via de KMO-portefeuille. Zo bespaar je tot wel 30% op deze diensten.

nmg-triangle-marketingagency-2
Full service

Een integrale aanpak stopt natuurlijk niet bij bovenstaande opsomming. Eerste of verdere stappen zetten in de wereld van e-commerce? Nood aan een grondige doorlichting van je online aanwezigheid? Je populariteit als werkgever vergroten? Nmg heeft de expertise in huis om je te helpen met de doordachte en strategische aanpak van verschillende marketingaspecten, of gewoon het hele verhaal. Waar kunnen wij jou mee helpen?

nmg-triangle-marketingagency-3
“Nmg is een bureau dat er qua kwaliteit, professionalisme, én creativiteit bovenuit steekt.”
Marjolein Nijs – Marketing manager Gervi