Mee indruk maken?

Kom er lekker bij!
 
Werken bij
Ruimte voor talent.

Talent komt in alle maten en vormen, maar wel met één gemeenschappelijke noemer: mensen. Indrukwekkende verhalen komen tot stand wanneer talent zich kan ontplooien in een aangename habitat. Daarom creëren we bewust een plek met ruimte voor initiatief en ownership, waar iedereen zich goed in zijn vel voelt en gestimuleerd wordt om het beste uit zichzelf te halen.

nmg-triangle-cultuur-2_1
Passie.

Skills kan je leren, passie is aangeboren. Enthousiasme en gedrevenheid zijn dan ook must-have eigenschappen om deel uit te maken van ons team. We zetten ons ten volle in voor wat we goed én graag doen, maar hebben oog voor een gezonde work-life balance. We werken onze mensen niet kapot, maar zetten volop in op het aan boord houden van talent. Zodat wij én jij er ook morgen de vruchten van kunnen plukken.

nmg-triangle-cultuur-3
Flexibel.

Marketing vraagt flexibiliteit. We houden dus niet krampachtig vast aan een uitgestippeld plan, maar kijken met een vergrootglas naar onze resultaten en sturen op basis daarvan bij. Ons team gaat steeds voor de beste aanpak, maar is niet te beroerd om te kijken waar het nóg beter kan. Zo krijgen onze klanten de flexibiliteit die ze verdienen én die nodig is om hun marketingstrategie optimaal te laten renderen.

Bigger picture.

Knap design, creatieve campagnes en digitale innovatie zijn kernwoorden die prominent worden uitgespeeld in onze sector, maar niet hier. Kwaliteit, creativiteit en vernieuwing zijn voor ons immers evident. Wij spelen dus niet uit wat standaard is, maar benadrukken graag onze extra troeven. Onze meerwaarde zit ‘m in the bigger picture, in het naadloos laten samenwerken van het geheel. Ons team van experts is gevarieerd en gepassioneerd, maar nmg is één approach, één verhaal.

nmg-triangle-cultuur-4
Open oren
en open mind.

We zijn experts in onze job, maar denken als een eeuwige leerling. Feedback is de beste manier om bij te leren. Wat niet werkt zoals het hoort, veranderen we graag. We zijn een cruciaal verlengstuk van de organisaties van onze klanten, een deel van het geheel. Eerlijk, open en direct. Zo werken we bij nmg, en zo houden we van onze klanten.

nmg-lines-medium-cultuur
Music
Maestro.

Rock klassiekers, 90’s hits, dansbare R&B schijven of de laatste nieuwe oorwurm? Voor de sfeer of om lekker bij te concentreren? Het team kiest, wij draaien. Zing en beweeg mee met de favoriete tunes van onze indrukmakers!

Onze experts.